Nieuwe Hemel Nieuwe Aarde

Over Shincheonji.

De officiële naam van Shincheonji is: Shincheonji, Kerk van Jezus, de Tempel van de Tabernakel van de Getuigenis.

‘Shincheonji’ staat voor de Koreaanse uitspraak van ‘nieuwe hemel en nieuwe aarde’. Het gaat om een plek die meerdere keren staat vermeld in de beloftes van de Bijbel (Jesaja 65:17, Jesaja 66:22, 2 Petrus 3:13, en Openbaring 21:1).

“Maar wij verwachten, overeenkomstig Zijn belofte, nieuwe hemelen en een nieuwe aarde, waar gerechtigheid woont.” 2 Petrus 3:13

Nieuwe hemel en nieuwe aarde representeert de nieuwe tabernakel (tent van samenkomst) en het nieuwe volk.

Net zoals Mozes de tabernakel op aarde bouwde precies zoals het beeld dat God hem van de hemel liet zien, zo ook is de nieuwe hemel en nieuwe aarde van vandaag gebouwd op aarde, zoals de beloofde herder het zag in de hemel in het geestelijke rijk. Dit is het koninkrijk van God dat zowel op aarde als in de hemel is vervuld.

Nieuwe Hemel en Nieuwe Aarde (m.a.w. Shincheonji) is de kerk die is gecreëerd in de tijd van de vervulling van Openbaring zoals beloofd door Jezus. Elke kerk heeft een leider. Maar de leider van Shincheonji is geen mens op aarde, maar Jezus hemzelf omdat hij dit koninkrijk heeft beloofd en vervuld.

Shincheonji is getuige van de realiteiten die tot stand zijn gekomen vanuit de vervullingen van de beloften van het Nieuwe Testament. Dankzij de beloofde herder die gestuurd is door Jezus, maken wij dit goede nieuws bekend aan een ieder die wil horen.

Ontdek meer over Gods beloftes aan ons in de Bijbel. Stuur ons een bericht via de contactpagina. We nemen spoedig contact op om hierover verder te praten.